Elektrische montageliften

Met een elektrische montagelift brengt uw materialen of een zware last tot elke gewenste hoogte. Ten opzichte van een manuele montagelift biedt een elektrische lift u nog meer gebruikersgemak wanneer u de lift veelvuldig gebruikt en veel materialen omhoog moet brengen. Elektrische montageliften kunt u voor veel verschillende toepassingen in de staalbouw en bij installatie- en montagewerkzaamheden gebruiken. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van zonnepanelen, lateien of ventilatiesystemen. Met een Alp Lift montagelift haalt u een kwalitatief hoogwaardige, degelijke en gebruikersvriendelijke lift in huis en garanderen wij een maximale levensduur tegen minimale kosten.

Onze Large serie montageliften is verkrijgbaar in elektrische versie. De L serie bestaat uit 5 modellen die variëren in hefhoogte van 3,95 tot 7,52 meter. De hefcapaciteit is max 350 kg.

Er is ook een los werkplatform verkrijgbaar. Daardoor kunt u uw montagelift ook als eenpersoonshoogwerker inzetten en dat geeft uw lift nog meer gebruikersmogelijkheden. Dit product is onze nieuwste innovatie. Bekijk hier de PL200.