Online reserveren

Download onze verhuurfolder

Hoogwerkers en montageliften huren

Wilt u een hoogwerker of montagelift huren? Bij Alp Lift Verhuur bent u aan het juiste adres. Met een grote en moderne verhuurvloot met 200 machines, is er altijd een juiste machine voor uw klus. Van schaarhoogwerkers en telescoophoogwerkers tot aanhanger hoogwerkers en autohoogwerkers. Als het opbouwen van een steiger te tijdrovend en kostbaar is, is het werken met een hoogwerker een goed alternatief om uw werkzaamheden efficiënter en veiliger te maken. Onze hoogwerkers variëren in werkhoogte en platformcapaciteit. Als u niet precies weet wat u nodig heeft, komen wij graag bij u langs voor een werkopname en geven een advies op maat. Zo helpen we u met het kiezen van de meest kostenefficiënte oplossing.

Voor het omhoog brengen van materialen of een zware last, kunt u bij ons ook de Alp Lift montageliften (kanaalliften) en luchtliften huren. Ons uitgebreide aanbod aan handmatige en elektrische montageliften varieert qua hefcapaciteit – van 150 tot 650 kg – en hefhoogte – van 2,80 tot 7,50 meter. Ook hebben wij een montagelift met een werkplatform. Voldoende keuze voor al uw toepassingen in bijvoorbeeld de staalbouw, bij installatie- tot montagewerkzaamheden of bij het plaatsen van zonnepanelen of lateien.

U kunt de machine(s) bij ons in Utrecht afhalen of we brengen de machine(s) waar u die nodig heeft. Daarbij geven we dan direct instructie hoe u de machine veilig kunt bedienen.
Onze machines houden we in top conditie en worden grondig gereinigd na elk gebruik. Mocht er onverhoopt een storing optreden of u heeft gebruikersvragen, dan staan we 24/7 voor u klaar.

Huren bij Alp Lift:

  • ruime keuze uit onze hoogwerkers, montageliften en luchtliften
  • persoonlijk advies over de juiste machine voor uw klus
  • duidelijke uitleg over veilig gebruik van onze hoogwerkers en liften
  • landelijke dekking voor Nederland en België vanuit ons distributiecentrum in Utrecht en samenwerking met andere verhuurpartners
  • snelle service als u vragen of een storing heeft