Knikarmhoogwerkers

Wilt u werkhoogte combineren met horizontaal bereik? Met een knikarm kunt u veilig en makkelijk langs en over objecten en op moeilijk bereikbare plekken werken. Alp Lift heeft knikarmhoogwerkers van Zoomlion en Dingli in het assortiment.

Zoomlion knikarmhoogwerkers

Zoomlion produceert hoogwaardige elektrische en diesel knikarmhoogwerkers met werkhoogte van 16 tot 36 meter. Alle modellen hebben een JIB met een 90° draaibaar platform en de meeste modellen kunnen 360° roteren. Het werkbereik van deze hoogwerkers (horizontaal en verticaal) is uitzonderlijk met een volledige kooibelasting. Door het slimme controle systeem is het energieverbruik zeer efficiënt, waardoor de hoogwerker effectief kan worden ingezet.

Dingli knikarmhoogwerkers

De knikarmhoogwerkers van Dingli zijn leverbaar in twee uitvoeringen: diesel en elektrisch en een werkhoogte die varieert tussen de 16 en 18 meter. De transportlengte voor deze grote hoogwerkers is beperkt tot maximaal 6.10 meter. Dingli heeft op een slimme manier de verticale hoogte weten te combineren met een ruim horizontaal bereik. Door te blijven innoveren op het gebied van techniek en veiligheid, heeft Dingli een gevestigde naam op het gebied van knikarmhoogwerkers.

Het onderhoud van uw hoogwerker is in deskundige handen van de Service medewerkers van Alp Lift. Zij voeren jaarlijks een onderhouds- en veiligheidscontrole uit voor uw veiligheid.

Bekijk alle modellen

Hieronder ziet u de verschillende modellen en uitvoeringen. Wij helpen u graag om de beste keuze te maken die past bij uw wensen. Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie en natuurlijk bent u welkom in onze showroom in Utrecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Veel machines zijn uit voorraad leverbaar. Inruil van uw oude machine is mogelijk.