Telescoophoogwerkers

Voor het werken op grote hoogte, heeft Alp Lift telescoophoogwerkers van de kwalitatief hoogwaardige merken Dingli en Zoomlion in het assortiment. Een telescoophoogwerker wordt ingezet om snel op hoogte te komen voorbijv schilderwerkzaamheden of glazenwassen. Met de uitschuifbare mast, kunt u in de werkbak in één rechte lijn omhoog bewegen. Wilt u een telescoophoogwerker kopen? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste machine voor uw werkzaamheden.

Dingli telescoophoogwerkers

De telescoophoogwerkers van Dingli onderscheiden zich door de duurzaamheid, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. Het aanbod varieert in werkhoogte, de grootste telescoophoogwerker heeft een verticaal bereik van 43 meter en een horizontaal bereik van ruim 24 meter. De strakke afwerking en het gebruik van hoogwaardige onderdelen, zorgen dat deze hoogwerkers als uw betrouwbare partner kunnen worden beschouwd tijdens uw werkzaamheden.

Zoomlion telescoophoogwerkers

Zoomlion produceert ook hoogwaardige elektrische en diesel telescoophoogwerkers (werkhoogte 16 – 36 mtr). Alle modellen hebben een JIB met een 90° draaibaar platform en de meeste modellen kunnen 360° roteren. Het werkbereik van deze hoogwerkers (horizontaal en verticaal) is uitzonderlijk met een volledige kooibelasting. Door het slimme controle systeem is het energieverbruik zeer efficiënt, waardoor de hoogwerker effectief kan worden ingezet.
Door zijn afmetingen, is een telescoophoogwerker goed bruikbaar in smallere ruimtes, zoals magazijnen, hotels en op vliegvelden.

Hieronder ziet u de verschillende modellen en uitvoeringen. Wij helpen u graag om de beste keuze te maken die past bij uw behoeften. Wij komen daarvoor bij u langs voor een demonstratie maar natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Utrecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Veel machines zijn uit voorraad leverbaar. Inruil van uw oude machine is mogelijk.