Onderhoud en service houdt uw machines in topconditie

Ons toegewijde en deskundige serviceteam neemt het onderhoud, de reparatie en keuringen van uw machines graag uit handen in Nederland en België. In andere landen werken wij samen met onze servicepartners. Wij kennen de machines door en door en volgen de technologische ontwikkelingen op de voet. Daardoor kunnen wij uw machines in topconditie houden. Met een goed onderhouden machine kunt u storingsvrij blijven werken en zullen de machines een lange levensduur hebben.

Voor uw veiligheid voeren wij jaarlijks ook een verplichte onderhouds- en veiligheidscontrole uit op uw hoogwerker(s), materiaallift(en) of klimmateriaal. Als het tijd is voor de jaarlijkse inspectie, nemen wij contact met u op om een afspraak hiervoor te maken.

Wij doen het onderhoud bij u op locatie of bij ons in Utrecht.

Onderhoud en onderdelen

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of service van uw hoogwerker of materiaallift? Of wilt u onderdelen bestellen? Dan kunt u bellen naar: +31 (0)30 6621166 of mailen naar parts@alplift.com

Veel onderdelen zijn uit voorraad leverbaar.

Jaarlijkse inspectie

Voor uw veiligheid voeren wij jaarlijks een verplichte onderhouds- en veiligheidscontrole uit op uw machine(s). Als het tijd is voor de jaarlijkse inspectie, nemen wij contact met u op om een afspraak hiervoor te maken. Wij kunnen de inspectie zowel bij ons als bij u op locatie uitvoeren.

Storingen

Als u onverhoopt een storing heeft aan uw machine, dan lossen wij dat binnen maximaal 24 uur op bij u op locatie. Kan het probleem niet snel verholpen worden? Dan zorgen wij voor tijdelijke vervanging.