Ervaren en innovatieve specialist in materiaalliften en hoogwerkers

Alp Lift B.V. is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kwalitatief hoogstaande materiaalliften en hoogwerkers. Onze producten voldoen aan de hoogste standaarden. Hierdoor staan ze er garant voor dat klanten hun werkzaamheden op hoogte veilig en efficiënt kunnen uitvoeren. Naast een hoge kwaliteit van onze producten is ook de klantgerichte service onderscheidend voor Alp Lift. U heeft plotseling een product nodig? Of moet er direct een reparatie uitgevoerd worden? Bel ons en wij regelen het. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten gecombineerd met onze persoonlijke service groeien we hard maar gecontroleerd.

Alp Lift levert aan veel verschillende branches zowel nationaal en internationaal. Onder meer installatiebedrijven, bouwbedrijven, standbouwbedrijven en  eventorganisatoren behoren tot onze klantenkring. Maar wij zijn vooral een grote naam in de theater- en museumwereld. In vrijwel ieder gerenommeerd museum of theater is wel een hoogwerker van Alp Lift te vinden.

Alp Lift materiaalliften: de standaard
Al enkele tientallen jaren ontwikkelen en produceren wij, gebaseerd op technieken uit de vliegindustrie, onze eigen lijn Alp Lift materiaalliften. Zowel de door ons zelf ontwikkelde montageliften, luchtliften als eventliften zijn uitzonderlijk licht, sterk en duurzaam. Ze onderscheiden zich niet alleen door hun kwaliteit maar ook door een optimale veiligheid en uitzonderlijk gebruikersgemak. Door velen worden Alp Lift materiaalliften dan ook gezien als dé standaard in de markt. Als innovatieve specialist breiden we ons assortiment regelmatig uit met nieuwe producten en oplossingen. Ook leveren wij maatwerk.

Toonaangevende hoogwerker-merken
Met Alp Lift bent u hoe dan ook verzekerd van topkwaliteit. Dat geldt ook voor hoogwerkers. Wij vertegenwoordigen een aantal toonaangevende hoogwerker-merken op de Europese markt: Zoomlion, Dingli, Bestmax, EuropeLift en EP Equipment.

Verhuur en service
In Nederland en België zijn wij naast de verkoop, met Alp Lift Verhuur ook actief in de verhuur van hoogwerkers en materiaalliften. Service, onderhoud en de jaarlijkse keuring van de machines is ook in vertrouwde handen van Alp Lift.

Deskundig team 24/7 voor u paraat

Ons enthousiaste en deskundige team van 20 medewerkers staat 24/7 paraat om u snel van dienst te zijn. Dus ook ’s avonds of in het weekend. U wilt binnen 1 dag een scherpe offerte? Komt eraan. Of u wilt dat we de door u gewenste materiaallift of hoogwerker die we op voorraad hebben morgenochtend al bij u afleveren? Gaan we regelen. Duidelijk zal zijn: Alp Lift is niet slechts leverancier maar uw nauw betrokken partner die geen uitdaging uit de weg gaat en waar persoonlijke aandacht, service en kwaliteit voorop staan. Daag ons gerust uit: Alp Lift biedt een passende oplossing voor elke klus.