Zoomlion hoogwerkers – de duurzame keuze

Bent u op zoek naar een duurzame, veilige en betrouwbare hoogwerker? Bekijk dan ons assortiment Zoomlion hoogwerkers. Zoomlion is één van de snelst groeiende merken ter wereld op het gebied van high-tech machines voor de technische en agrarische industrie. Als voorloper op het gebied van hybride en 100% elektrische hoogwerkers, zag Alp Lift de potentie van dit merk voor de Europese markt en werd daarmee de eerste Zoomlion dealer van Europa.

Alp Lift verkoopt een ruim assortiment elektrische schaarhoogwerkers en knikarmhoogwerkers. De schaarhoogwerkers zijn ook verkrijgbaar met dieselmotor. Maar wilt u een duurzame keuze maken, kies dan voor een elektrische hoogwerker van Zoomlion. Verkrijgbaar met een onderhoudsvrije Lithium accu of een loodaccu. Het voordeel van een Lithium accu is dat deze langer meegaat zonder op te laden, waardoor de werktijd enorm toeneemt.

Maak kennis met de betrouwbare en duurzame hoogwerkers van Zoomlion met werkhoogten van 6 tot 25 meter. Wij kunnen diverse modellen uit voorraad leveren. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Op elke productpagina kunt u een offerte aanvragen. Ook komen wij graag bij u langs voor een demonstratie.

Bekijk de Zoomlion hoogwerkers