Alp Lift materiaalliften - dé standaard

Ontdek ons unieke assortiment elektrische en manuele liften. Uit voorraad leverbaar.

Alp Lift materiaalliften

Een materiaallift is een ideaal hulpmiddel voor het heffen en hooghouden van materialen of een zware last. Alp Lift heeft een uniek en uitgebreid aanbod aan materiaalliften. Bent u op zoek naar een montagelift (elektrisch en manueel), kanaallift, luchtlift of eventlift? Alp Lift heeft een oplossing voor elke klus, voor elk gewicht en elke hoogte. Door het gebruik van onze liften kunt u uw werkzaamheden op hoogte op een veilige en efficiënte manier doen en voldoet u aan de arbo-normen.

Alle materiaalliften zijn verkrijgbaar in verschillende modellen die variëren in hefhoogte en hefcapaciteit. De montageliften (ook wel kanaalliften genoemd) zijn geschikt voor lasten van 150 tot 650 kg. De eventliften – speciaal ontwikkeld voor de evenementenbranche – kunnen 300 kg tillen en onze luchtliften zijn geschikt voor het omhoog brengen van kleinere lasten tot 125 kg. Voldoende keuze dus om tot een passende oplossing te komen.

Aluminium Light Products

ALP staat voor  ‘Aluminium Light Product’ en dat is niet zonder reden.De frames van onze materiaalliften zijn licht en sterk en gebaseerd op technieken uit de vliegindustrie. Wij ontwikkelen en produceren al 30 jaar de originele Alp Lift materiaalliften in eigen beheer. Onze materiaalliften lopen voorop qua innovatie en doorontwikkeling. Wij blijven onze materiaalliften vernieuwen en verbeteren op basis van gebruikerswensen. Met een Alp Lift materiaallift haalt een kwalitatief hoogwaardige, gebruikersvriendelijke en degelijke lift in huis en garanderen wij een maximale levensduur tegen minimale kosten.

Uit voorraad leverbaar

Ontdek ons uitgebreide assortiment en vraag online een offerte aan. De materiaalliften zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste lift voor uw toepassing? Wij adviseren u graag. In overleg kunnen wij ook maatwerk leveren.