• Alp Lift montageliften

    De originele Alp liften – uniek en uitgebreid aanbod

Montageliften maken tillen overbodig

Met een montagelift brengt uw materialen of een zware last tot elke gewenste hoogte. Uw werkzaamheden worden daarmee stukken efficiënter. Een montagelift biedt een oplossing voor diverse toepassingen, van staalbouw tot standbouw en van installatie- tot montagewerkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van zonnepanelen, lateien of ventilatiesystemen. Door het geringe eigengewicht en de compacte afmetingen is een montagelift makkelijk inzetbaar en goed te transporteren. Met een Alp Lift montagelift haalt u een kwalitatief hoogwaardige, degelijke en gebruikersvriendelijke lift in huis en garanderen wij een maximale levensduur tegen minimale kosten.

Bent u al benieuwd hoe onze gebruiksvriendelijke montageliften uw werkzaamheden comfortabeler kunnen maken? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en vraag online een offerte aan. Alle liften zijn uit voorraad leverbaar.

Elektrische en manuele montageliften

Onze manuele en elektrische montageliften zijn verkrijgbaar in 4 series met ruime keuze uit verschillende hefhoogtes en hefcapaciteit:

  • De Small serie heeft een hefhoogte van 2,80 tot 4 meter en hefcapaciteit van 150 kg.
  • De Medium serie heeft een hefhoogte van 3,95 tot 5,12 meter en hefcapaciteit van 250 kg.
  • De Large serie heeft een hefhoogte van 3,95 tot 7,52 meter en hefcapaciteit van 350 kg. Deze serie is verkrijgbaar in manuele en elektrische versie.
  • De XL serie heeft een hefhoogte van 4 meter en hefcapaciteit van maar liefst 650 kg. Dat maakt deze lift tot de sterkste in zijn soort.

Voor de Medium en Large serie is ook een los werkplatform verkrijgbaar. Daardoor kunt u uw montagelift ook als eenpersoonshoogwerker inzetten en dat geeft uw lift nog meer gebruikersmogelijkheden. Dit product is onze nieuwste innovatie. Bekijk hier de PL200.