Al 30 jaar kwaliteit op hoog niveau

Alp Lift is al ruim 30 jaar actief in de verkoop, verhuur en service van hoogwerkers en materiaalliften. De materiaalliften produceren wij zelf, de hoogwerkers importeren wij. Met ons productaanbod helpen wij onze klanten om hun werkzaamheden op hoogte op een veilige en efficiënte manier uit te voeren. Wij leveren aan een zeer uiteenlopende nationale en internationale klantenkring; van installateurs tot standbouwers en van theaters tot musea.

Alp Lift – ons eigen merk materiaalliften

Sinds eind jaren ’80 ontwikkelt en produceert Alp Lift haar eigen lijn materiaalliften. Onze montageliften, luchtliften en eventliften staan bekend om de uitzonderlijke kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en het innovatieve karakter. Op basis van gebruikerswensen blijven wij onze materiaalliften vernieuwen en voegen we regelmatig nieuwe producten toe aan ons assortiment. Daardoor zijn wij voor veel klanten, zowel nationaal als internationaal, de eerste keus. En daar zijn we best trots op.

Dealer van kwaliteit hoogwaardige merken hoogwerkers

Naast ons eigen merk materiaalliften, vertegenwoordigen wij een aantal toonaangevende hoogwerker-merken op de Europese markt. Alp Lift is begin jaren ’90 begonnen met een dealerschap van Dingli, sinds een aantal jaren zijn wij ook dealer van Bestmax, EuropeLift, Zoomlion en EP Equipment.

In Nederland en Belgie is Alp Lift naast de verkoop, met Alp Lift Verhuur ook actief in de verhuur van hoogwerkers en materiaalliften.

Het Alp Lift team

Vanuit ons nieuwe pand in Utrecht, langs de A2 vlak voor de afslag naar Maarssen, werkt ons enthousiaste en deskundige team van 20 medewerkers elke dag hard om onze klanten de persoonlijke aandacht en service te geven die ze van ons verwachten. In een aantal Europese landen werkt Alp Lift  nauw samen met een aantal dedicated partners en dealers om de lokale markten te bedienen. Door deze samenwerkingen beoogt Alp Lift met klanten in heel Europa een sterke en persoonlijke band op te bouwen. Want dat is waar we voor staan: persoonlijke aandacht, service en kwaliteit.

Het team staat onder leiding van CEO Jacob Goeman Borgesius, die in 2016 het bedrijf heeft overgenomen.