Alp Lift opent vestiging in Duitsland

Met de opening van Alp Lift Deutschland GmbH verwerft Alp Lift het dealerschap van Zoomlion hoogwerkers voor Duitsland. De nieuwe vestiging is gelegen in Witten in het Ruhrgebied.

Alp Lift is al dealer voor Zoomlion in Nederland. Zoomlion is een kwalitatief hoogwaardig en snelgroeiend Chinees merk, dat zich als één van de eerste fabrikanten richtte op volledig elektrische hoogwerkers. Naast hoogwerkers van Zoomlion, biedt Alp Lift ook materiaalliften aan op de Duitse markt. Al ruim 30 jaar produceert Alp Lift haar eigen lijn materiaalliften, die bestaat uit manuele en elektrische montageliften en luchtliften. Voor het onderhoud van de machines, werkt de Duitse vestiging nauw samen met de vestiging in Utrecht. “Met deze nieuwe vestiging, kunnen wij onze internationale groei nog beter faciliteren en ons prettige partnership met Zoomlion bestendigen”, aldus Jacob Goeman Borgesius, directeur-eigenaar van Alp Lift.  De dagelijkse leiding van de Duitse vestiging is in handen van Michael Badura.

Alp Lift Duitsland is vanaf 20 februari gevestigd in Witten. Deze locatie is voorzien van kantoorruimte en een hal waar diverse hoogwerkers staan opgesteld, waardoor levering uit voorraad mogelijk is. Het volledige assortiment is te vinden op onze website alplift.com.

Adresgegevens:
Alp Lift Deutschland GmbH
Wittener Str. 142
58456 Witten /Ruhr
Deutschland

T+ 49 2302 946 7070
M: +49 174 946 7070
E: info@alplift.com
W: alplift.com

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker Binnendienst

Alp Lift is al  ruim 30 jaar actief in de verkoop en verhuur van hoogwerkers en montageliften. Wij leveren aan een zeer uiteenlopende klantenkring, van musea en theaters tot installateurs en bouwbedrijven, zowel nationaal als internationaal. Via onze website in 5 talen, ontvangen wij dagelijks aanvragen voor onze producten. Deze aanvragen willen wij natuurlijk graag omzetten in een aankoop én uiteindelijk een tevreden klant!

Ben jij commercieel en communicatief vaardig? Vind je het leuk om onze klanten te adviseren over de beste oplossing voor de klus en te zorgen dat de machine (snel) uitgeleverd kan worden? Dan is de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst wellicht iets voor jou. In deze rol kun je meebouwen aan de verdere groei en het succes van Alp Lift.

Als Commercieel medewerker ben jij de spil in de communicatie met onze prospects en klanten en daarmee een belangrijk visitekaartje voor Alp Lift. Met de input van je collega’s, bouw jij de nodige productkennis op.  Je informeert en adviseert de klant over onze hoogwerkers en materiaalliften en je zorgt dat deze naar volle tevredenheid wordt geholpen. Daarnaast zorg je voor een correcte administratieve verwerking, zoals het registreren van offertes, het aanmaken van orders en het klaarmaken van de machine(s) voor uitlevering. Je schakelt hiervoor nauw met de collega’s van de planning.

Jouw profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau; (of MBO+)
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een commerciële (binnen) functie;
 • Je bent dienstverlenend maar je staat ook stevig in je schoenen en communiceert direct en duidelijk.
 • Je kunt administratief nauwkeurig werken.
 • Je hebt een pro-actieve houding en gaat altijd voor het beste resultaat;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van Engels. Je hebt een pré als je ook een beetje Duits en Frans spreekt.

Wat wij je bieden:

 • Een afwisselende baan in een groeiende, dynamische en internationale georiënteerde onderneming
 • Een prettige en informele werksfeer
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng
 • Een fulltime functie bij een gezond bedrijf met potentie en groei ambities (4 dagen is bespreekbaar).

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast? Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar  HR@alplift.com of solliciteer via de knop hieronder.
Vragen over de vacature? Bel dan met Annemieke van Galen-Last op 030-662 11 66.

Nieuw – Zoomlion knikarmhoogwerker van 12 meter

Weer een groene aanwinst van Zoomlion. Een van de nieuwste modellen van Zoomlion is de compacte, elektrische knikarmhoogwerker ZA10RJE. Ondanks zijn compacte afmetingen (1,2 meter), biedt deze hoogwerker een uitdagende werkhoogte van 12 meter en door toepassing van nieuwe techniek is de werktijd langer in vergelijking met bestaande verkrijgbare modellen.

Ze zijn onderweg naar Nederland waar Alp Lift dit pareltje als eerste in Europa ontvangt. We verwachten ze voor de kerst uit te kunnen leveren.