Hoogwerkers

Voor het veilig werken op hoogte, biedt Alp Lift een ruim assortiment aan hoogwerkers van diverse kwalitatief hoogwaardige merken. Van een verticale telescoophoogwerker, schaarhoogwerker, knikarm of aanhanger hoogwerker tot een autohoogwerker, wij helpen u graag met een hoogwerker die bij uw wensen past.
Alp Lift is in de jaren ’90 begonnen met een dealerschap van Dingli in Europa, maar inmiddels zijn wij ook dealer van Bestmax, EuropeLift, Zoomlion en EP Equipment. Door dit gevarieerde assortiment kunnen wij u altijd de juiste hoogwerker voor uw werkzaamheden tot 43 meter leveren. Naast nieuwe hoogwerkers, bieden wij ook gebruikte hoogwerkers aan. Ook kan ons serviceteam het jaarlijks onderhoud en de keuring voor u uitvoeren.

Alp Lift heeft een groot aantal machines op voorraad staan in het logistieke centrum in Utrecht, waardoor snelle levering mogelijk is. Wilt u weten hoe u veilig en efficiënt kunt werken? Wij adviseren u graag over de juiste machine voor uw werkzaamheden of komen bij u langs voor een demonstratie, zodat u zeker weet dat de hoogwerker voldoet aan al uw vereisten.

Bekijk ons assortiment en vraag online een offerte aan. Dit kan op elke product pagina.